tiistai 13. marraskuuta 2012

Ruokakuvia Prahasta!


Pari viikkoa on ollut aika hiljaiseloa koulukiireiden, töiden ja viimeviikkoisen Prahan reissun johdosta. Viikonlopun kokkaussessioita odotellessa voitte fiilistellä kanssani näitä Prahasta otettuja ruoka- (ja juoma-)kuvia. Oluthan siellä virtasi, eikä perinteinen tsekkiläinen ruoka oikein mykyineen ollut ehkä sitä suurinta herkkua, mutta aivan syötävää kyllä ja ihan mielenkiintoista kokeilla! 


Keittoa leivässä - it looks like p**p... :)

Samaista keittoa kansi auki! Kyseessä oli perinteinen tsekkiläinen peruna-sienikeitto. Leipää oli ihana kovertaa "kulhon" reunoilta ja pohjalta mukaan joukkoon, nomnomnom!


Se, kuka keksi laittaa carpacciota (alempana) pizzaan, on nero!

Joka pöydässä on oluthana, josta saa olutta omaan "piikkiin" laskettua itse nousematta penkistä. Pikkunäytön avulla saat tilattua itsellesi ruokaa ja cocktaileja milloin vain omalta paikaltasi viittomatta tarjoilijaa aina paikalle. Isolta screeniltä pubissa näkyy tukkimiehen kirjanpidolla, mikä pöytä on juonut eniten tuoppeja. Ai niin ja oluen litrahinta oli sellainen 3 euroa.  Voitte vain kuvitella mitä tästä illasta seurasi? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti